Školarina

Školarina

Troškovi školarine i internata 2018/19

Uzrast

Godišnja školarina

    Polu-dnevni program za vrtić (uzrast 3-4) €7,440
    Vrtić (uzrast 3-4) €12,400
    Program za osnovnu školu (uzrast 4 – 11) €13,530
    Program za srednju školu (uzrast 11 – 16) €15,375
    Diploma Program  (uzrast 16 - 18) €17,220
    Internat (7 dana nedeljno) €13,750
    Internat (5 dana nedeljno) €11,687

KSI Montenegro školarine se naplaćuju na godišnjem nivou. Ukoliko želite da plaćate u mjesečnim ratama, molimo kontaktirajte školu direktno za više informacija.

Novi učenici koji se priključe školi KSI Montenegro na početku školske godine moraju platiti troškove registracije kao i prvu ratu školarine prije početka školske godine.

Ukoliko se učenik upiše nakon početka školske godine, školarina se obračunava u zavisnosti od datuma početka školovanja. (npr. #dana/180 x godišnja školarina).

Naši troškovi školarine uključuju užinu, topli ručak (pripremljen u školi), knjige, pribor za školu i lokalne izlete. Troškovi školarine su podložni promjenama svake godine. Troškovi školarine će se povećati na godišnjem nivou u skladu sa povećanjem troškova škole. Povećanje školarine primjenjuje se na sve učenike upisane u školi. Troškovi školarine za sljedeću školsku godinu biće dostupni do 30. aprila tekuće školske godine.

Ukoliko kompanija finansira školovanje djeteta, roditelj je svjestan da je konačna finansijska obaveza na njemu, jer ukoliko kompanija ne izmiri neophodne troškove školovanja, roditelj je dužan da izmiri sve zaostale troškove i/ili troškove banke vezano za plaćanje školarine.

Internat

Internat je dostupan učenicima od 11 do 18 godina, sa mogućnošću odabira jednog od dva programa: program u trajanju od 5 dana ili program u trajanju od 7 dana nedjeljno. Cijene internata su istaknute u tabeli iznad, i ne pokrivaju troškove školarine. Troškovi internata pokrivaju smještaj, obroke, nedjeljne aktivnosti u internatu i usluge vešeraja.

Kapitalni troškovi + troškovi registracije

Troškovi registracije iznose €525, a kapitalni troškovi su €2,600 i plaćaju se po upisu u školu.

*Upišite se do 30. juna 2018. godine i dobićete 50% popusta na kapitalne troškove​

Troškovi ponovnog upisa

Iznos od €1,000 naplaćuje se na ponovnom upisu u svaku školsku godinu. Ovaj iznos se kasnije odbija od godišnje školarine.

Kasne uplate

Ukoliko uplata nije izvršena do datog roka, škola će naplatiti €10 po danu kašnjenja sa uplatom. Školski izvještaji i rad učenika neće biti predat ukoliko troškovi nisu izmireni.

Otkazni rok

Otkazni rok ukoliko želite da se ispišete iz škole je mjesec dana unaprijed i mora biti dostavljeno školi u pismenoj formi. Troškovi školarine se plaćaju do kraja otkaznog roka.

 

Back to top