Search form

Prijavite se

Prijavite se

Hvala vam što razmatrate o upisu u školu KSI Montenegro!

KSI Montenegro je međunarodna škola i internat za djecu od 3 do 18 godina. Škola je ponosna na činjenicu da je prva i jedina IB (Međunarodni bakalaureat) svjetska škola u Crnoj Gori.

Zakažite posjetu

Prijavite se

 

Kako se prijaviti?

U nastavku je sveobuhvatan pregled procedure upisa u školu KSI Montenegro.

Korak 1 - Pošaljite prijavu​

Prijave se prihvataju tokom cijele godine.

Popunite Registracionu formu zajedno sa drugom važnom dokumentacijom, uključujući izjave učenika, svjedočanstva o ocjenama iz prethodnih škola, reference, upitnik za roditelje i kopije identifikacionih dokumenata.

Korak 2 - Pregled prijave

Nakon što primimo popunjenu prijavu, ista će biti pregledana od strane našeg Tima za upis. Dopustite nam 2 nedjelje za obradu prijava.

Ukoliko je vaša prijava uspješna, obavijestićemo vas o tome i zakazati intervju sa Timom za upis.

Korak 3 - Intervju i procjena

Svi potencijalni učenici moraju proći kroz intervju sa Timom za upis, a ukoliko je neophodno, mogu biti i testirani. Potencijalni učenici mogu biti pozvani na probni dan u školi.

Učenici koji se prijavljuju za program srednje škole (od 11 do 16 godina) će biti testirani. 

Učenici koji upisuju u Diploma program će biti testirani iz matematike i engleskog jezika.

Učenici kojima je engleski strani jezik, proći će kroz provjeru znanja iz engleskog jezika, kako bi se procijenio njihov nivo poznavanja jezika i obezbijedila adekvatna podrška iz istog.

Korak 4 - Konačna odluka​

Pojedinačne odluke donosi školski tim za upis, dok konačnu odluku donosi direktor škole. Ovaj proces može trajati do pet radnih dana.

Ukoliko su svi uslovi za upis ispunjeni, bićete obaviješteni od strane direktora škole o prijemu u školu.

Imajte na umu da tim za upis zadržava pravo da odbije prijavu učenika u određenim slučajevima, definisanim našom politikom upisa.

Korak 5 - Pripreme za školu​

Po upisu u školu, primićete sve neophodne instrukcije i detalje koji će vam pomoći da pripremite svoje dijete za prvi dan u našoj školi.

 

Back to top